30 éve a magyar egészségügy szolgálatában


A REAGENS Kft.-t 1990 december 1-jén alapították Budapesten, mint elsődlegesen hematológiai reagensek fejlesztésére és gyártására szakosodott céget.

Néhány évvel később, 1999-től piaci igények alapján elkezdődött a vércsoport-szerológiai termékcsoport kifejlesztése amely termékek gyártása és értékesítése jelenleg a REAGENS Kft. egyik fő tevékenysége.

A cég termékei között megtalálhatók a ReaCell® márkájú tartósított vörösvérsejt szuszpenziók jobb oldali fő vércsoport meghatározáshoz, szűrősejtek antitestek kimutatásához, 11 tagú panelsejtek antitestek azonosítására, többféle kiszerelésben, valamint a szűrő- és panelsejtek enzimkezelt változatai, továbbá vércsoport-szerológiai kontrollok és több kiegészítő termék vércsoport-szerológiai vizsgálatokhoz.

Termékeinket a belföldi értékesítés mellett egyre növekvő mennyiségben exportra is gyártjuk, az export célországok a teljesség igénye nélkül Svájc, Ausztria, Anglia, Belgium, Románia, Szerbia, Törökország, Lengyelország, Kína, India.

Vevőink igényeinek kielégítése érdekében, valamint hogy minél teljesebb szolgáltatást nyújtsunk, több neves külföldi cég termékét is forgalmazzuk, úgymint: Mindray, Diagast, Lorne Laboratories, SERO AS, Preventis, Diatron, stb. így jelen vagyunk a vércsoport-szerológia, hematológia, immunkémia, HbA1c, gyorstesztek, kontrollok piacán is.

Célunk, hogy megrendelőinket minél magasabb színvonalon és minőségben szolgáljuk ki, ezáltal növelve a REAGENS Kft. ismertségét annak érdekében hogy cégünk meghatározó helyet foglaljon el a magyar egészségügyi gyártók és szolgáltatók körében.